PDF Skriv ut
 
 

Affärsidé

Vår idé är att våra kunder endast skall behöva en partner när det gäller säkerhet och säkerhetsfrågor, Vi är idag stolta över att kunna erbjuda ett komplett sortiment inom lås och säkerhet, som innefattar såväl mekaniskt som elektronisk skydd. Vi hjälper till med allt ifrån projektering, installation och efterservice.


Vision


Corells lås ska med högsta kompetens samt ett kvalitativt entreprenörskap förse såväl företag som privatpersoner i Stockholm med allt inom lås, larm och passersystem. Att vid varje tillfälle vara det givna valet av leverantör när det kommer till inköp samt installation av lås, larm och passersystem - oberoende av vem kunden är.


Verksamhetsplan


Genom att arbeta målmedvetet med vidareutbildning, rekrytering samt självkritiskt granskande av vårt arbete ska Corells lås se till att alltid kunna erbjuda kunden det allra bästa som finns att få inom lås, larm och passersystem. Vi ska dessutom arbeta strategiskt för att på bästa sätt göra oss tillgängliga för kunden och därmed alltid sätta kundens behov i fokus. Allt detta tillsammans ska ske med respekt för individen, miljön samt samhällets regler och normer.