Skip to main content

Lås

Rätt lås för din säkerhet

Vi besitter lång erfarenhet och våra låssmeder är auktoriserade genom Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund. Vi förser er med förtroendeingivande och välkända låsmärken och utför installationer, reparationer, komplettering, och utbyten till alla typer av anläggningar/fastigheter. Vi erbjuder möjligheten att utföra planerade projekt såväl som brådskande. Vi erbjuder er även serviceavtal på våra installerade system och hjälper er att hålla koll!

Om vi skulle nämna alla olika nycklar & låsmöjligheter som finns skulle vår hemsida vara lika lång som ett uppslagsverk, men nedan listar vi några av de vanligaste låsvarianterna.

MEKANSIKA LÅSSYSTEM

När ni vill låsa med helt traditionella vanliga nycklar! Mekanisk låsning är den simplaste lösningen för att skydda din verksamhet eller bostad. Mekaniska lås kan vara exempelvis ett fristående lås eller låssystem. Ett låssystem är gruppindelat på flera nivåer, med huvudnycklar, gruppnycklar, och nycklar som endast fungerar i enskild låscylinder. Tillträde till en fastighet styrs oftast via låssystemet. Vill ni ha ett låssystem rekommenderar vi ett patentskyddat.

ELEKTRONISKA LÅS

Fungerar bra i både lätta innerdörrar och kraftiga ytterdörrar där det måste gå att låsa kvickt. Ett elektroniskt dörrlås kan också kombineras med exempelvis passersystem och olika kodlås. Ett enkelt sätt att skydda verksamheten och få kontroll över vilka som vistas där.

LÅSHUS

Samma sak som låskista eller modulås för cylinder. Behöver ni ett nytt låshus? Vi säljer, installerar, reparerar och utför service på låshus för säkerhets-, ytter-, och innerdörrsmiljöer.

KODLÅS

Låsen ger dig snabbt tillträde utan besvärlig nyckelhantering. Dessa typer av lås passar bra för lokaler som inte kräver högsta låsklassning, exempelvis omklädningsrum, förråd eller entréer till flerbostadshus.

TILLHÅLLARLÅS

Känt i folkmun för polislås. Tillhållarlås går att låsa både inifrån och utifrån. Nyckeln trycker upp ett antal tillhållare som direkt styr låsmekanismen. Används oftast som extralås då en viss enhet behöver uppnå godkända krav.